Da li ste sigurni da je čisto i zdravo kada miriše?

CleanStart® je inovativni, ekološki sistem za pranje veša, dizajniran da Vam uštedi novac i obezbedi najčistiji i najsvežiji veš koji ste do sada imali!

Dizajniran i stvoren za kuću, CleanStart® koristi istu komercijalnu tehnologiju za pranje veša, koju možete pronaći u velikim sistemima koje smo instalirali, kao na primer kod Hotela Hilton i Marriott.

CleanStart® transformiše hladnu vodu u moćnog saveznika za pranje, tako što u vodu iz vodovoda ubrizgava kontrolisanu količinu ozona (03) i takva voda ulazi u mašinu za veš. Ozon je prirodan, najjači oksidant i najefikasniji dezinfektant. Nakon oksidacije i dezinfekcije, ozon se razlaže na kiseonik, ostavljaući iza sebe čistiji i svežiji veš.


UŠTEDA ENERGIJE. Koristi samo hladnu vodu, bez troškova energije potrebne za zagrevanje vode.

UŠTEDA U DETERDŽENTU. Moć dezinfekcije i pranja CleanStart® sistema uveliko smanjuje a često i eliminiše potrebu za       deterdžentom, omekšivačem i izbeljivačem. (Preporučuje se tretiranje upornih fleka pre pranja.)

ČUVA ŽIVOTNU SREDINU.Eliminacijom topple vode i deterdženata, trošite manje energije i ne izbacujete tone sapuna i otrovnih izbeljivača u prirodu.

BEZ IRITACIJE USLED HEMIJE.Eliminiše uobičajene iritacije kože, uzrokovane korišćenjem deterdženata i proizvoda za dezinfekciju – idealno za bebe i osobe sa osetljivom kožom. 

PRODUŽAVA VREME TRAJANJA ODEĆE. Vek trajanja tkanine je duži, zato što se ne koriste hemikalije i visoke temperature, koje dovode do pucanja vlakana

SAVRŠENO ČISTO. Ciklus ispiranja postaje drugi, snažan ciklus pranja. 

NISKI TROŠKOVI RADA. Troši manje od jedne sijalice od 40 w

UNIVERZALNOST. CleanStart® je kompaktibilan sa svim modelima veš mašina – gornje punjenje, prednje punjenje, modeli sa visokom efikasnošću

Powered by WebExpress